Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre denizde kaybolan Mehmet Ceyhan’ı arama çalışmaları bugün Sahil Güvenlik, Sivil Savunma,Polis Özel Harekat Müdürlüğü ekipleri tarafından denizden havadan ve karadan devam edildi.
Alagadi’de dalgalara kapılarak denizde kaybolan 27 yaşındaki Mehmet Ceyhan’ı, saat 13.00 itibariyle başlayan arama çalışmalarına ara verildi.
Alagadi bölgesinde Mehmet Ceyhan’ı arama çalışmaları bugün kara, deniz ve havadan yürütülmesine rağmen arama çalışmaları bugün de sonuçsuz kalması sebebiyle aramalara yarın devam edilecek..
Alagadi -3 mevkiinde denize giren Ceyhan ve 22 yaşındaki Gözde Nur Binbir dalgalara kapılarak kaybolmuş ve arama çalışmaları sonucunda Gözde Nur Binbir’in cansız bedenine ulaşılmıştı.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)